Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

INTERNETOVÝ OBCHOD » Recenze zákazníků

Přidáno: 25.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

 

 

Přidáno: 26.09.2016

Renialda

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dokonalé stránky a vstřícnost

Proti:

NE

Vyjádření našeho obchodu

Stránky určitě dokonalé nejsou, ale jsme rádi, že jsme mohli dodat co bylo objednáno.
 

Přidáno: 23.09.2016

Libor

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

První obchod, který nabízené zboží měl skladem, (jinde bylo "monetálně nedostupné", s dostupností neznámou, nebo vázla komunikace) a k tomu možnost vyzvednout si zboží na prodejně, no nekupte to...

Pro:

Zboží skladem
Rozumná cena
Možnost vyzvednutí v obchodě

Vyjádření našeho obchodu

Děkujem za hodnocení. Objednané zboží již není příliš časté, ale stále se je snažíme držet skladem, protože telefony Siemens byly velmi rozšířené.
 

Přidáno: 05.07.2016

čipča

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

zatím nevím

Proti:

zatím nevím

Vyjádření našeho obchodu

I tak děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 28.04.2016

Fanda

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Náhradní díly i pro starší výrobky.

Pro:

V nabídce jsou podrobné informace o zboží.
Přehledná nabídka.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení.
 

Přidáno: 25.04.2016

Jiří

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

široký výběr, zboží vhodné i pro starší typy

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Nejen nové telefony potřebují příslušenství...
 

Přidáno: 14.12.2015

Ludvík

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji všem dalším zákazníkům tento obchod.

Pro:

Rychlé dodání zboží.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Pokud je objednané zboží skladem, tak není problém připravit v pracovních dnech do několika hodin od přijetí objednávky k expedici.
 

Přidáno: 23.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

cena a spolehlivost

Pro:

cena

Proti:

nevím

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme.
 

Přidáno: 05.11.2015

KAT-E-schopů

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nabídka i podstatně nedostupných dílů na starší-ale nelmi spolehlivé přístroje.

Pro:

Nabízíte i na dobírku-příslušenství.Což u některých položek markantně snižuje náklady.Jen tak dál.

Proti:

Nejsem si vědom.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Starší přístroje stále často fungují a proto na ně držíme skladem příslušenství, aby mohly fungovat dál...
 

Přidáno: 10.08.2015

mipo

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

- nákup pohodlně z domova
- přehled o nabízených produktech

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení.